Despre mine

Despre mine

Dan Ioanitescu - Dr. PSI

 Dan Ioanitescu 

 

Studiind psihologia si sociologia si fiind psiholog clinician specialist, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, conduc sectia de psihologie clinica- evaluare si psihodiagnostic, precum si Centrul de Recuperare Psihosociala, a Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu-Balaceanca. De asemenea, sunt psihoterapeut integrativ, format in psihoterapie integrativa, sub egida Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa.

De-a lungul unei cariere de peste 9 ani, atat in cadrul spitalului, cat si in cabinetul individual, am oferit servicii de: psihologie clinica- evaluare si diagnostic, psihoterapie individuala si de grup, consiliere psihologica, consiliere in situatii de criza, consiliere de cuplu, consiliere sexologica de cuplu sau individuala, consiliere premaritala, si asigur stagii de practica pentru cei care se formeaza in psihologie clinica si psihoterapie. De asemenea, in cadrul Centrului de Recuperare Psihosociala, din cadrul Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu-Balaceanca, ofer servicii de: ergoterapie, art-terapie, terapii recreative, meloterapie, terapie de grup, individuala, si de scurta durata. Sunt specializat in tratatea si evaluarea psihologica a unei game largi de problematici psihice, atat nevroze, cat si psihoze, avand la activ peste 15000 de evaluari psihologice si psihodiagnostice si peste 5000 de ore de psihoterapie.

Prin psihoterapie, tu, client, beneficiezi de ajutor specializat in explorarea, constientizarea si integrarea schimbarilor de care ai nevoie, pentru ca sa iti dezvolti noi strategii de gestionare a dificultatilor, astfel incat, atunci cand te afli in dificultate, sa iti poti gasi propriile solutii, utilizandu-ti potentialul de care dispui, pentru a depasi problemele cu care te confrunti.